Despre Asociație:

Asociatia Impreuna pentru Patrick a luat nastere in data de 26 februarie 2020, sub incheierea civila numarul 795/CC/2020, eliberata de Tribunalul Judetului Cluj, cu sediul in Cluj-Napoca, strada Eugen Ionesco, numarul 128/2, avand Codul de Inregistrare Fiscala 42321316.

Suntem o asociatie non-profit care vine in sprijinul pacientilor cu Fibroza Chistica si apartinatorilor acestora.

Ne propunem sa organizam  campanii si proiecte care sa informeze si sa constientizeze societatea asupra acestei boli necrutatoare  Fibroza Chistica numita si Mucoviscidoza.

Cel mai puternic crez al nostru este ca toata lumea are dreptul la o sansa si impreuna putem realiza lucruri marete. 

Cauze pentru care luptăm

patrick

Luptam pentru a strange fonduri care ajuta la achizitionarea de medicamente si echipamente de kinetoterapie si fizioterapie respiratorie necesare tratamentului de Fibroza Chistica. Citeste mai multe despre PATRICK

pexels-photo-1120343.jpeg

Luptam pentru a face aceasta boala cat mai cunoscuta , de a constientiza si sensibiliza populatia de gravitatea bolii. Fibroza Chistica sau Mucoviscidoza fiind o boala genetica destul de des intalnita si totusi in Romania foarte putin cunoscuta

pexels-photo-939702.jpeg

Luptam pentru a crea o comunitate intre medici specialisti si pacienti de Fibroza Chistica si apartinatorii acestora.  O platforma unde pot gasi sustinere morala, informatii si raspunsuri la intrebarile lor printr-un mediu on-line.

boy-child-clouds-kid-CU-LOGO.jpg

Luptam pentru a dezvolta parteneriate cu ONG-uri,  companii private si de stat pentru a organiza evenimente caritabile si campanii de constientizare asupra bolii. Cautam companii care pot sustine cauzele noastre atat financiar cat si prin sponsorizari materiale.

Împreună suntem mai puternici!

Ajută-ne să luptăm!

Membrii Asociației